Drie Silver Bluff-atleten zetten zich in voor atletiekprogramma's van universiteiten |  Lokale sporten
Sport

Drie Silver Bluff-atleten zetten zich in voor atletiekprogramma's van universiteiten | Lokale sporten

Bing is een multisportatleet bij Silver Bluff en doet mee aan meisjesbasketbal, cheer, atletiek en meer. Ze waardeert het belang om altijd aan doelen te werken, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Bing gaat een graad in biologie volgen aan Livingstone College. Ze geeft er de voorkeur aan betrokken te blijven bij verschillende activiteiten en haar atletisch vermogen te behouden. Bing dankt haar atletische familie voor het bijbrengen van haar liefde voor sport en het ondernemen van fysieke activiteiten om in vorm te blijven.

Bing geeft uiting aan haar voorliefde voor de gemeenschap van Silver Bluff en legt uit waarom ze voor Livingstone College heeft gekozen. Ze waardeert de HBCU-omgeving, waar ze wordt omringd door mensen die op haar lijken. Bing kijkt ernaar uit om de ondersteunende gemeenschap die ze heeft bij Silver Bluff opnieuw tot stand te brengen. Coach Shauna Barfield prees Bing's onbaatzuchtigheid als atleet en merkte haar toewijding aan het estafetteteam op, ondanks dat ze geen eerdere ervaring had. Bing's beslissing om zich te concentreren op teamevenementen in plaats van individuele competities hielp haar team om tweede te worden op het staatskampioenschap.

Ondertussen vervulde Walker een oude ambitie door te tekenen bij Limestone College om zijn atletiekcarrière voort te zetten. Hij sprak over de offers en toewijding die hij in zijn training heeft gestopt om zijn droom te verwezenlijken. Walker dacht na over de discipline die nodig was om sociale evenementen achterwege te laten en zich te concentreren op zijn atletische bezigheden, wat hem naar het volgende competitieniveau leidde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER