DXC Technology en Ferrovial werken samen aan de ontwikkeling van een baanbrekend AI-platform
Technologie

DXC Technology en Ferrovial werken samen aan de ontwikkeling van een baanbrekend AI-platform

DXC Technology, Ferrovial en Microsoft werken samen aan de ontwikkeling van het generatieve Artificial Intelligence-platform Quercus. Dit platform is gebouwd op platformengineeringprincipes en heeft tot doel organisaties wereldwijd te helpen veilige en verantwoorde AI-oplossingen te integreren in hun bedrijfsvoering. Door processen te automatiseren zal Quercus de winstgevendheid en efficiëntie voor deze organisaties vergroten.

DXC zal het voortouw nemen bij het standaardiseren van Quercus om het aan te bieden als een AI-oplossing voor zijn wereldwijde klanten. Het platform zal worden aangepast om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen, waardoor de tijd die nodig is om op maat gemaakte AI-oplossingen te ontwikkelen, wordt verkort. Dit zal organisaties in staat stellen om snel generatieve AI in te zetten en de vruchten ervan te plukken, waardoor ze een concurrentievoordeel krijgen in hun sector.

Naast het aanbieden van Quercus aan zijn klanten, zal DXC ook verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, onderhouden en commercialiseren van het platform. Quercus zal worden aangedreven door de Azure- en OpenAI-technologie van Microsoft, waardoor de betrouwbaarheid en schaalbaarheid ervan voor organisaties van elke omvang wordt gegarandeerd.

Samen willen DXC, Ferrovial en Microsoft de adoptie van generatieve AI versnellen als onderdeel van de transformatie-inspanningen van Ferrovial. Door de interne bedrijfsvoering en het marktaanbod te verbeteren, zal Ferrovial beter gepositioneerd zijn om te slagen in het huidige snel evoluerende zakelijke landschap. Deze samenwerking vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het benutten van AI-technologie om innovatie en efficiëntie in alle sectoren te stimuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER