Eagles promoten DB Tristin McCollum en CB Mekhi Garner voor Monday Night Football
Sport

Eagles promoten DB Tristin McCollum en CB Mekhi Garner voor Monday Night Football

De Eagles hebben aangekondigd dat verdediger Tristin McCollum en cornerback Mekhi Garner zijn gepromoveerd uit de oefenploeg voor Monday Night Football. Garner, een rookie van LSU, sloot zich aan bij de Eagles als undrafted free agent en maakte het hele seizoen deel uit van de oefenploeg. Hij is drie keer verhoogd en heeft in zowel verdedigings- als speciale teams gespeeld.

Helaas missen de Eagles nog een belangrijke speler van het speciale team, rookie verdedigingsverdediger Sydney Brown, die zijn kruisband scheurde in de wedstrijd van week 18 tegen de Giants. McCollum heeft dit seizoen in drie wedstrijden gespeeld, zijn eerste verdedigende vertegenwoordigers in de NFL, en heeft ook in speciale teams gespeeld.

McCollum kwam in 2022 naar de NFL als rookie free agent bij de Texanen en sloot zich later buiten het seizoen aan bij de Eagles via een futures-deal. Bovendien is de startveiligheid Reed Blankenship een beslissing tijdens de wedstrijd vanwege een liesblessure, wat de defensieve zorgen van het team vergroot. McCollum’s tweelingbroer Zyon is een cornerback voor de Buccaneers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER