Eén persoon in het ziekenhuis nadat hij werd neergeschoten in de sportbar Martinsville
Sport

Eén persoon in het ziekenhuis nadat hij werd neergeschoten in de sportbar Martinsville

Er vond gisteravond laat een schietpartij plaats in Tequila's Sports Bar and Grill aan Spruce St. in Martinsville, Virginia, waarbij één persoon in het ziekenhuis belandde. Het incident vond vrijdag rond 23.30 uur plaats, waarbij de politie reageerde en een man trof die in zijn been was geschoten. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels vrijgelaten.

Volgens de manager van het restaurant kwam een ​​vrouw die problemen had veroorzaakt in het etablissement rond 23.30 uur binnen met een man. Kort daarna werd er geschoten op de parkeerplaats. Hoewel er geen arrestaties zijn verricht in verband met de schietpartij, werd één persoon ter plaatse gearresteerd om niet-gerelateerde redenen.

Ondanks het incident verzekerde de politie de gemeenschap dat er momenteel geen dreiging is. Ze roepen iedereen die informatie heeft over de schietpartij op om zich te melden en te helpen bij het onderzoek. Het restaurant blijft open en functioneert normaal, maar het management is van plan de veiligheid in de toekomst te vergroten.

Terwijl de autoriteiten de zaak blijven onderzoeken, willen ze de veiligheid van de gemeenschap garanderen. Het incident herinnert ons aan het belang van waakzaamheid en het handhaven van een veilige omgeving voor klanten en personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER