Een sterk argument maken voor organisatorische invloed
Nieuws

Een sterk argument maken voor organisatorische invloed

Tabaksverslaving treft ongeveer 50 miljoen mensen in de VS en kost Amerikaanse werkgevers jaarlijks miljarden dollars, met 200 miljard dollar aan directe medische zorgkosten en 150 miljard dollar aan productiviteitsverlies. Bovendien is tabaksgebruik de belangrijkste risicofactor voor vermijdbare sterfgevallen, ziekten en uitgaven aan gezondheidszorg, waardoor jaarlijks 480.000 voortijdige sterfgevallen in de VS worden veroorzaakt. Als dit wordt uitgebreid naar middelengebruiksstoornissen in bredere zin, neemt dit aantal aanzienlijk toe.

Het ondersteunen van werknemers bij het stoppen met roken heeft niet alleen invloed op hun welzijn op de lange termijn, maar bespaart werkgevers ook jaarlijks gemiddeld $5.800 per werknemer die met succes stopt met roken. Ons aanstaande webinar met experts van 2Morrow Health, een leider op het gebied van digitale gedragsgezondheid, heeft tot doel cruciale middelen te bieden voor het bieden van dit niveau van ondersteuning. Het webinar zal betrekking hebben op baanbrekende inzichten over tabaksgebruik, de negatieve gevolgen voor de gezondheid, de financiële tol voor werkgevers en het opmerkelijke rendement op investeringen uit het ondersteunen van strategieën voor het stoppen met roken.

Naast het bespreken van het huidige landschap van ondersteuning bij stoppen met roken en middelengebruiksstoornissen vanuit zowel individueel als organisatorisch perspectief, inclusief de bijbehorende kosten als deze niet worden behandeld, zal het webinar ook ingaan op de sociale en culturele factoren die van invloed zijn op de betrokkenheid bij ondersteuning bij het stoppen met roken en middelengebruik. wanorde. Bovendien zal het de onderlinge verbondenheid benadrukken van geestelijke en lichamelijke gezondheid, stoppen met roken en ondersteuning bij middelenmisbruik.

2Morrow is toonaangevend op het gebied van digitale gedragsmatige gezondheid en biedt op bewijs gebaseerde gezondheids- en welzijnsprogramma’s aan enkele van de grootste werkgevers, staten en gezondheidsplannen van het land. Hun visie, opgericht in 2011, is om de toegang tot zorg te vergroten door gedragswetenschappen en smartphonetechnologie te combineren. 2Morrow heeft meer dan een half miljoen mensen geholpen hun leven te verbeteren met behulp van digitale gezondheidsprogramma’s.

Om waardevolle inzichten en hulpmiddelen te verkrijgen om werknemers te ondersteunen bij het stoppen met roken, kunt u vandaag nog uw plek reserveren voor dit webinar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER