Eerste blik op CES 2024 Gadgets en technologiemedia
Technologie

Eerste blik op CES 2024 Gadgets en technologiemedia

Het Mandalay Bay Convention Center zat vol met duizenden technische mediavertegenwoordigers voor een mediapreview van CES 2024, een vierdaagse technologiebeurs die dinsdag op verschillende locaties in Las Vegas van start gaat. Er wordt verwacht dat ruim 130.000 mensen deze show zullen bijwonen, die alleen toegankelijk is voor techprofessionals, niet voor het grote publiek.

Tijdens de mediapreview kregen de aanwezigen een reeks gadgets te zien die op CES te zien zullen zijn tijdens “CES Unveiled”, een vroege weergave van de topprojecten die dit jaar op het evenement zullen worden getoond. Experts uit de sector deelden ook hun visie op technologische trends, waarvan er vele zich richtten op de voor- en nadelen van kunstmatige intelligentie.

Meer dan 1.000 sprekers zullen een aantal technische problemen bespreken, en meer dan 4.000 exposanten zullen producten tentoonstellen op meer dan 2,5 miljoen vierkante meter aan ruimte in het Las Vegas Convention Center, het Venetian Expo Center, Aria, Westgate en The Cosmopolitan of Las Vegas .

Van de ruim 130.000 verwachte bezoekers komt een derde uit het buitenland. Naarmate het evenement vordert, zullen er meer updates beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie contact op met Richard N. Velotta op [email protected] of 702-477-3893 en volg @RickVelotta op X.

LAAT EEN REACTIE ACHTER