Eerste gedachten over de Honor 20 Pro: onderzoek naar portretfotografie in Pro-modi
Technologie

Eerste gedachten over de Honor 20 Pro: onderzoek naar portretfotografie in Pro-modi

De samenwerking tussen Honor en Study Harcourt in Parijs heeft geresulteerd in een reeks nieuwe oplossingen voor gebruikers die portretten van professionele kwaliteit willen maken. De Honor 200 Pro beschikt over een hoofdcamera met drie lenzen (hoofd-, telefoto- en ultragroothoek/macro) gecombineerd met een nieuwe speciale AI-engine. Deze combinatie verbetert de afwerking van foto's aanzienlijk door het beheer van licht, schaduwen en diepte te verbeteren.

Naast de lenzen en de AI-engine kunnen gebruikers in de Harcourt-modus verschillende filters gebruiken om verschillende licht- en kleureffecten te introduceren voor professioneler ogende resultaten. Het portretgedeelte van de hoofdcamera biedt modi als Harcourt Vibrante voor het accentueren van natuurlijke kleuren, Harcourt Color voor het verminderen van de kleurintensiteit met neutrale tinten, en Harcourt Classic voor het benadrukken van onderwerpen in zwart-wit. De camera aan de voorkant bevat ook een 'Spiegelreflectie'-instelling voor spiegelachtige portretfoto's.

De Honor 200 Pro blinkt uit in zoomprestaties, met een 50 MP-telelens die digitale zoom tot 50x vergroting ondersteunt. De groothoeklens bestrijkt een gezichtsveld van 112º, waardoor kleuren iets donkerder worden voor realistische resultaten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De smartphone biedt een mix van creativiteit en technologie met verschillende opnamemodi en geavanceerde cameramogelijkheden.

Over het geheel genomen maakt de Honor 200 Pro-camera indruk op het gebied van beeldkwaliteit en veelzijdigheid, en levert uitstekende resultaten voor zowel portret- als algemene fotografieliefhebbers. De samenwerking tussen Honor en Study Harcourt heeft nieuwe creatieve mogelijkheden geopend en de gebruikerservaringen op het gebied van professionele fotografie verbeterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER