Enlight Research onderzoekt de financiële prestaties van INVL-technologie in 2023
Technologie

Enlight Research onderzoekt de financiële prestaties van INVL-technologie in 2023

INVL Technology, een bedrijf dat investeert in IT-bedrijven, heeft zijn financiële resultaten voor 2023 laten analyseren door Enlight Research. Volgens het rapport groeide de intrinsieke waarde (NAV) per aandeel van het bedrijf met 14% naar EUR 3,61 als gevolg van de sterke omzet- en EBIT-groei van zijn portefeuillebedrijven. De NAV-korting bereikte eveneens een historisch hoogtepunt van ongeveer 40%. Enlight Research verhoogde de reële waarde per aandeel in het basisscenario voor INVL Technology naar EUR 3,79.

Enlight Research biedt aandelenonderzoek aan particuliere en institutionele beleggers om hen te helpen weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen. De senior analisten van het bedrijf, met meer dan 20 jaar ervaring, maken rapporten die gratis beschikbaar zijn voor beleggers. De analyse in opdracht van INVL Technology dient echter niet als beleggingsonderzoek maar als informatiemateriaal.

INVL Technology is verantwoordelijk voor het beheer van NRD Cyber ​​Security, Novian en NRD Companies, allemaal IT-gerelateerde bedrijven. Het bedrijf is een closed-end investeringsmaatschappij, genoteerd op de secundaire lijst van de Nasdaq Vilnius-beurs en beheerd door INVL Asset Management. De beleggingen van het fonds zullen naar verwachting op 14 juli 2026 gerealiseerd zijn, waarna de opbrengst onder de aandeelhouders zal worden uitgekeerd en het fonds zal worden gesloten.

Voor aanvullende informatie kunt u vragen stellen aan Kazimieras Tonkūnas, de Managing Partner van INVL Technology, via [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER