Enlightenment Capital investeert in Summit Technology Group
Technologie

Enlightenment Capital investeert in Summit Technology Group

Houlihan Lokey was financieel adviseur van Summit Technology Group (STG) bij een recente transactie, waarbij Dentons optrad als juridisch adviseur van STG en Moore & Van Allen juridisch advies verleende aan Enlightenment Capital. Enlightenment Capital, gevestigd in de regio Washington, DC, richt zich op investeringen in middelgrote bedrijven in de lucht- en ruimtevaart-, defensie-, overheids- en technologiesectoren.

Enlightenment Capital heeft onlangs geïnvesteerd in Summit Technology Group, een bedrijf gevestigd in Mechanicsburg, Pennsylvania dat gespecialiseerd is in software voor overheids-, regelgevende en financiële workflows. De specifieke financiële voorwaarden van de investering zijn niet bekendgemaakt, maar de investering is bedoeld om de distributie van de producten van STG te helpen versnellen.

Thomas Young, directeur bij Enlightenment Capital, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking met STG en benadrukte hun staat van dienst op het gebied van het leveren van technologische oplossingen aan zowel overheids- als commerciële klanten. Hij benadrukte het potentieel voor innovatie en groei dat de investering met zich mee zal brengen, waardoor STG hun software kan verbeteren en meer efficiëntie en transparantie kan brengen in overheids- en regelgevingsprocessen.

Naast hun financiële adviesrol verleenden Houlihan Lokey en Dentons juridische ondersteuning aan STG, terwijl Moore & Van Allen en Morrison & Foerster Enlightenment Capital bijstonden met juridische zaken die verband hielden met de transactie. Dit strategische partnerschap tussen Enlightenment Capital en STG weerspiegelt een gedeelde toewijding aan het stimuleren van innovatie en het verbeteren van technologische oplossingen in de overheids- en regelgevende sectoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER