Er breekt brand uit in een vestiging in North Lincoln
Nieuws

Er breekt brand uit in een vestiging in North Lincoln

Een grote brand verwoestte een bedrijf in Lincoln aan de Cornhusker Highway, waardoor delen van de weg maandag gesloten waren. De brand werd voor het eerst gemeld nabij North 23rd Street en Cornhusker Highway om 14.35 uur. Lincoln Fire and Rescue (LFR) reageerde ter plaatse na ontvangst van een melding van een explosie en een autobrand bij Lincoln Cars. Toen de bemanning arriveerde, werd er rook uit het gebouw gezien en werd het vuur aangewakkerd door zuidwestenwind die door open garagedeuren waaide.

Door de hevigheid van de brand konden brandweerlieden niet onmiddellijk het gebouw betreden. Als gevolg hiervan stortten verschillende delen van de constructie, waaronder het dak en de westelijke muur, in. Een ander nabijgelegen bedrijf liep rook- en hitteschade op. Gelukkig raakten er geen personen gewond bij de brand. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht en de schade aan het gebouw wordt geschat op $500.000 en $150.000 aan de inhoud ervan.

Vanwege veiligheidsrisico's door instorting en andere gevaren wordt het gebouw momenteel als onveilig beschouwd. De Cornhusker Highway is in beide richtingen weer open voor verkeer, waarbij de rijbaan 's nachts is afgesloten. Automobilisten wordt geadviseerd voorzichtig door het gebied te rijden om de veiligheid van de bemanning te garanderen. Blijf op de hoogte van dit aanhoudende incident door 1011now.com te bezoeken voor de laatste informatie.

Voor meer nieuwswaarschuwingen en updates kunt u zich abonneren op onze dagelijkse samenvatting van 10/11 NU die rechtstreeks in uw e-mailinbox wordt verzonden. Copyright 2024 KOLN. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER