Ervaar het nieuwste op het gebied van Kleemann-technologie en faciliteiten tijdens Technologiedagen
Technologie

Ervaar het nieuwste op het gebied van Kleemann-technologie en faciliteiten tijdens Technologiedagen

Kleemann was onlangs gastheer van het internationale industrie-evenement van de Wirtgen Group op het hoofdkantoor in Göppingen, Duitsland. Het Technology Days 2024-evenement bracht 2.700 deelnemers uit meer dan 100 landen samen om digitalisering en duurzaamheid te verkennen. Wirtgen Group en zijn partnerbedrijven presenteerden geavanceerde machines en technologieën met ongeveer 70 tentoonstellingen voor verschillende toepassingen. Kleemann, John Deere, Hamm, Vögele, Benninghoven, CIBER en Wirtgen presenteerden allemaal hun nieuwste oplossingen aan het wereldwijde publiek.

Volker Knickel, de CEO van Wirtgen Group, benadrukte de toewijding van het bedrijf aan innovatie om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar slimmere, veiligere en duurzamere oplossingen wereldwijd. Hij benadrukte het belang van digitale systemen bij het ondersteunen van klanten tijdens de digitale transformatie en het bieden van holistische oplossingen voor bouwprojecten, van planning tot documentatie.

Kleemann, een dochteronderneming van Wirtgen Group, concentreerde zich tijdens het Technology Days-evenement op de introductie van zijn nieuwe MSS 502i EVO-scalpscherm met volledig elektrische aandrijving. CEO Alexander Knam benadrukte de strategische investeringen van het bedrijf in het uitbreiden van de productiecapaciteit en het verbeteren van assemblage- en logistieke processen om oplossingen te bieden voor recycling en natuursteenverwerking. De aanwezigen kregen ook rondleidingen door de productiefaciliteiten van Kleemann om hun activiteiten te demonstreren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER