Everton stelt Ashley Young veilig met contractverlenging
Sport

Everton stelt Ashley Young veilig met contractverlenging

Ashley Young heeft een nieuw contract getekend bij Everton, waardoor zijn verblijf op Goodison Park met nog een jaar wordt verlengd. Op 39-jarige leeftijd heeft Young bewezen een belangrijke speler voor het team te zijn, met 31 Premier League-wedstrijden tijdens het seizoen 2023/24. Zijn prestaties op het veld hebben hem de kans opgeleverd om de komende campagne voor Everton te blijven spelen.

In een gesprek met Evertontv uitte Young zijn opwinding over de contractverlenging en beschreef het als een “no-brainer” beslissing voor hem. Voor het einde van het seizoen had hij een gesprek met de manager, waarin hem werd gevraagd naar zijn toekomstplannen. Zonder aarzeling sprak Young zijn wens uit om bij Everton te blijven, daarbij verwijzend naar zijn positieve ervaringen met de club, de staf en de fans.

Young benadrukte de ambitie en het groeipotentieel van de Club als belangrijkste redenen voor zijn beslissing om een ​​nieuw contract te tekenen. Ondanks de uitdagingen en tegenslagen in het voorgaande seizoen, gelooft Young in de visie van Everton en wil hij bijdragen aan het succes van het team in de toekomst. Door zich nog een jaar bij de club te verbinden, kijkt Young ernaar uit om deel uit te maken van Everton's reis naar het bereiken van hun doelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER