Excelitas Technology gaat een nieuw hoofdkantoor openen in Pittsburgh, goed voor 250 banen.
Technologie

Excelitas Technology gaat een nieuw hoofdkantoor openen in Pittsburgh, goed voor 250 banen.

Pittsburgh zal binnenkort de thuisbasis zijn van een toonaangevend fotonicabedrijf, aangezien Excelitas Technologies Corp. heeft aangekondigd dat het hoofdkantoor in het Strip District van de stad zal worden gevestigd. Het bedrijf heeft beloofd de komende vier jaar minstens 250 banen met hoge lonen te creëren in Pittsburgh, wat een signaal is van aanzienlijke investeringen in de regio.

Fotonica, een tak van de optica die licht bestudeert in de vorm van fotonen, is een vakgebied dat wordt gebruikt in verschillende industrieën, zoals de geneeskunde, communicatie, luchtvaart en hernieuwbare energie. Het besluit van Excelitas Technologies Corp. om zijn hoofdkantoor in Pittsburgh te vestigen weerspiegelt de groeiende reputatie van de stad als knooppunt voor geavanceerde technologie en innovatie.

Staatsvertegenwoordiger Lindsay Powell benadrukte de aantrekkingskracht van Pittsburgh’s District 21 voor bedrijven, daarbij verwijzend naar de nabijheid van wereldberoemde bedrijven, een bloeiende lokale economie en een gastvrije gemeenschap. Powell uitte zijn tevredenheid over het feit dat Excelitas het potentieel van het district onderkent en zich heeft gecommitteerd aan een huurcontract van twaalf jaar voor hun nieuwe locatie in het Strip District. Deze stap is een bewijs van de kansen en voordelen die Pittsburgh biedt aan bedrijven die willen groeien en bloeien.

Deze ontwikkeling onderstreept de aanhoudende groei en investeringen in de economie van Pittsburgh, evenals de aantrekkingskracht van de regio op toonaangevende bedrijven in opkomende technologiesectoren. Met de inzet van Excelitas Technologies Corp. is Pittsburgh klaar om een ​​nog sterkere speler te worden op het gebied van fotonica en aanverwante industrieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER