Explore Every Inch of the Wild: Sequel to 25-Year-Old Open-World Game Spans 64 Square Kilometers Without Restrictions
Nieuws

Explore Every Inch of the Wild: Sequel to 25-Year-Old Open-World Game Spans 64 Square Kilometers Without Restrictions

Outcast: A New Beginning is het vervolg op de originele Outcast, een van de eerste openwereldgames ooit gemaakt. In dit nieuwe deel kunnen spelers zonder enige beperking een hele buitenaardse wereld verkennen. De game is geïnspireerd op andere openwereldgames die in de twintig jaar sinds het origineel zijn uitgebracht, waardoor een nieuw niveau van vrijheid en niet-lineaire progressie mogelijk is.

De regisseur van het spel werd beïnvloed door The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waardoor spelers overal en altijd naartoe konden gaan en alles konden doen. De buitenaardse planeet in Outcast: A New Beginning is enorm groot en beslaat ongeveer 64 vierkante kilometer. Het omvat zeven grote Talen-dorpen, verschillende biomen met variërende vegetatie, en veel dieren en activiteiten in de open wereld. Deze dorpen fungeren als waypoints en begeleiden spelers in verschillende richtingen, en ze kunnen ervoor kiezen om de inheemse bevolking in elke gewenste volgorde te helpen.

Na een tutorialreeks zijn spelers vrij om elke centimeter van de wereld te verkennen, met uitzondering van een paar basissen, zonder enige segmentatie of beperkingen. Er zijn geen grenzen of onzichtbare muren die spelers verbieden op basis van hun niveau. De producent van de game, Andreas Schmiedecker, heeft de wereld beschreven als helder en kleurrijk, waardoor deze zich onderscheidt van andere games met typisch donkerdere landschappen.

Outcast: A New Beginning is momenteel beschikbaar op Steam en consoles en biedt spelers de kans om een ​​nieuw niveau van vrijheid te ervaren in een open wereld. Voor degenen die op zoek zijn naar soortgelijke games om te verkennen, zijn er tal van andere open-wereldgames beschikbaar om in te duiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER