Familiebedrijf installeert waterbehandelingssystemen
Nieuws

Familiebedrijf installeert waterbehandelingssystemen

Ted Luehr maakte in de jaren tachtig een carrièreswitch nadat hij werd ontslagen bij de snelwegafdeling. Hij stapte over van ingenieur naar werken in de waterbehandeling en startte vervolgens zijn eigen bedrijf, Advantage Water Conditioning. Sinds 1982 levert het bedrijf waterzuiveringsdiensten aan duizenden huizen in de Flathead Valley. Luehrs vrouw Stephanie en hun vijf kinderen zijn allemaal betrokken bij het bedrijf, en zijn oudste zoon Nick Luehr is sinds 2004 fulltime partner.

Luehr zei dat de waterbehandelingsindustrie relatief jong is en pas zo'n 90 jaar bestaat. Hij benadrukte dat de apparatuur die wordt gebruikt bij de waterbehandeling in de loop der jaren aanzienlijk is verbeterd. Daarnaast verkoopt het bedrijf volledig automatische systemen die zout of kaliumchloride gebruiken en die onafhankelijk werken zolang ze op het stopcontact zijn aangesloten. Deze technologische vooruitgang heeft waterbehandelingssystemen efficiënter en handiger gemaakt voor klanten.

Ondanks de uitdagingen en veranderingen in de sector is Advantage Water Conditioning een vertrouwde leverancier van waterbehandelingsdiensten in de regio. Door zich aan te passen aan nieuwe technologieën en eersteklas klantenservice te bieden, heeft het bedrijf in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd. Met een familiegerichte benadering van zakendoen heeft de familie Luehr kunnen samenwerken om hun gemeenschap te dienen en aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER