Fatal Multi-Vehicle Crash at A1 Near Novigrad Junction: Three Killed, Multiple Injured
Nieuws

Fatal Multi-Vehicle Crash at A1 Near Novigrad Junction: Three Killed, Multiple Injured

Vanavond om 13.40 uur vond op de snelweg Karlovac – Rijeka een tragisch verkeersongeval plaats, met drie dodelijke slachtoffers en meerdere gewonden tot gevolg. Het ongeval vond plaats tussen de Sveti Marko-tunnel en het knooppunt Novigrad na Dobra. Radio Mrežnica meldde dat een busje met Hongaarse kentekenplaten en een auto met Rijeka-registratie met elkaar in botsing kwamen op de rijstrook die naar Novigrad leidde, vóór het viaduct. De oorzaak van het ongeval is nog niet officieel vastgesteld.

Op de plaats van het ongeval is naast politieteams ook een officier van justitie aanwezig. Als gevolg van het ongeval wordt het verkeer op de snelweg van Karlovac naar Novigrad onderbroken en moeten voertuigen die van Zagreb richting Karlovac reizen, vanaf het knooppunt Karlovac verder rijden over de oude weg. Het verkeer in de tegenovergestelde richting, richting Karlovac, heeft echter geen last.

Het is een busje met Hongaarse kentekenplaten en een auto met Rijeka-registratie. Het is de rijstrook die naar Novigrad leidt en het deel van de snelweg vóór het viaduct, en de oorzaak van het ongeval is officieel nog onbekend. Naast de politieteams is er ook een officier van justitie op de plaats van het ongeval aanwezig, schrijft Radio Mrežnica. Voertuigen die vanuit Zagreb richting Karlovac komen, moeten bij het knooppunt Karlovac “uitstappen” en verder rijden over de oude weg, omdat het verkeer op de snelweg van Karlovac naar Novigrad wordt onderbroken. In de tegenovergestelde richting, richting Karlovac, vindt zonder onderbreking plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER