Nieuws

Fatal Traffic Accident Involving Mario Banožić Results in One Fatality

Minister Mario Banožić was vanochtend betrokken bij een verkeersongeval nabij Vinkovci, waarbij één man om het leven kwam. Uit rapporten blijkt dat Banožić momenteel in het ziekenhuis ligt en wordt behandeld voor zijn verwondingen. De politie ontving om 06.15 uur een melding van het ongeval op de rijksweg DC-55 bij de afrit van Vinkovci richting Županja. Bij de botsing waren een busje en een personenauto betrokken, met de dood van de bestuurder van het busje en verwondingen van de bestuurder tot gevolg van het personenvoertuig, die een overheidsfunctionaris is. De gewonde bestuurder werd voor behandeling naar het Vinkovci General County Hospital vervoerd. Updates over de situatie zullen binnenkort worden verstrekt.

Het incident vond vroeg in de ochtend plaats nabij Vinkovci, waarbij minister Mario Banožić betrokken was en resulteerde in een dodelijk ongeval. Uit rapporten blijkt dat Banožić momenteel medische behandeling krijgt in het ziekenhuis. De politie werd om 06.15 uur gewaarschuwd voor het ongeval op de rijksweg DC-55 bij de afrit van Vinkovci richting Županja. Bij de botsing waren een busje en een personenauto betrokken, wat leidde tot de dood van de bestuurder van het busje en verwondingen aan de bestuurder van het personenvoertuig, dat een overheidsfunctionaris is. De gewonde bestuurder werd voor zijn verwondingen naar het Vinkovci General County Hospital gebracht. Er wordt verwacht dat er binnenkort meer details over het incident bekend worden gemaakt.

Minister Mario Banožić was vanochtend niet ver van Vinkovci betrokken bij een verkeersongeval, waarbij één man om het leven kwam. Banožić ligt momenteel in het ziekenhuis vanwege zijn verwondingen. De politie ontving om 06.15 uur een melding van het ongeval op de rijksweg DC-55 bij de afrit van Vinkovci richting Županja. Bij de botsing waren een busje en een personenauto betrokken, wat leidde tot de dood van de bestuurder van het busje en verwondingen aan de bestuurder van het personenvoertuig, die een overheidsfunctionaris is. De gewonde bestuurder werd voor behandeling naar het Vinkovci General County Hospital gebracht. Er worden binnenkort verdere updates verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER