Nieuws

FDIC ondersteunt Florida’s veteranen en militaire families met middelen voor kleine bedrijven

De FDIC organiseert een webinar voor kleine bedrijven in Florida om middelen te verstrekken en de toegang tot krediet voor veteranen en militaire families te vergroten. Het evenement zal zich richten op het bevorderen van de samenwerking tussen banken en aanbieders van middelen voor kleine bedrijven, waarbij de netwerken en programma’s voor kleine bedrijven in de kijker worden gezet en het verstrekken van middelen aan banken ter ondersteuning van kleine bedrijven die eigendom zijn van veteranen. Het doel is om het aantal verwijzingen van kleine bedrijven voor technische assistentie uit te breiden en partnerschappen te bevorderen met organisaties in Florida die zich inzetten voor economische inclusie.

Tot de presentatoren van het webinar behoren Brenton Peacock, de directeur van het Florida Veterans Business Outreach Center aan het Gulf Coast State College, Lisa Mifflin, de District Community Affairs Officer van het Office of the Comptroller of the Monet, en Rhonda Little, een Community Affairs Specialist. van de FDIC.

Het webinar vindt plaats op woensdag 15 november 2023, van 10:00 uur tot 11:00 uur ET. Het wordt uitgevoerd via MS Teams en registratie-informatie vindt u hieronder. Bankiers, financiële instellingen voor gemeenschapsontwikkeling en vertegenwoordigers van de overheid en non-profitorganisaties die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van kleine bedrijven in Zuid-Florida worden aangemoedigd om aanwezig te zijn.

Om u online te registreren, klikt u op de link “Registreren” en vult u de benodigde gegevens in. Na voltooiing wordt er een bevestigingsmail verzonden. Als u vragen heeft over het evenement, kunt u een e-mail sturen naar Rhonda Little op [email protected].

Er zijn aanvullende bronnen beschikbaar voor ondersteuning van kleine bedrijven in Florida, en verdere informatie is te vinden op de website van de FDIC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER