Florian Wirtz: Youngest German European Championship Goalscorer in History
Nieuws

Florian Wirtz: Youngest German European Championship Goalscorer in History

Het Europees kampioenschap voetbal van 2024 begon toen Florian Wirtz slechts tien minuten na de wedstrijd geschiedenis schreef. Wirtz scoorde een doelpunt en werd met 21 jaar en 42 dagen oud de jongste doelpuntenmaker van het Duitse EK. Hij verving Kai Havertz, die het vorige record op 22 jaar en acht dagen oud had toen hij scoorde op het EK van 2021.

Kort na het doelpunt van Wirtz scoorde Jamal Musiala, eveneens een jonge speler van 21 jaar en 109 dagen oud, waardoor de voorsprong van Duitsland werd uitgebreid naar 2-0. De jongste doelpuntenmaker ooit op het EK is Johan Vonlanthen uit Zwitserland, die op 18 jaar en 141 dagen oud scoorde tijdens het kampioenschap van 2004.

Ander nieuws: er zijn verschillende bronnen online beschikbaar waarmee individuen hun salaris in verschillende staten kunnen berekenen. Daarnaast worden ook artikelen over rookaccessoires, wiet vermalen en reizen met wiet uitgelicht. Er worden ook tips gegeven over het kalmeren van huisdieren, het omgaan met vlooien en het gezond houden van honden, evenals informatie over heup- en gewrichtssupplementen voor huisdieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER