Former Democratic White House Member Creates Public Affairs Firm for Lobbying World
Nieuws

Former Democratic White House Member Creates Public Affairs Firm for Lobbying World

Sam Myers Jr. heeft onlangs Place Public Affairs opgericht nadat hij als algemeen directeur bij Rational 360 had gewerkt en in het Witte Huis had gediend voor de presidenten Biden, Obama en Clinton. In een LinkedIn-post uitte Myers zijn enthousiasme over het mobiliseren van het belangenbehartigingsnetwerk dat hij heeft opgebouwd in de afgelopen 25 jaar presidentiële campagnes en het werken voor prestigieuze communicatiebureaus in de VS.

BGR Group is een nieuw strategisch partnerschap aangegaan met het in Nashville gevestigde public affairs-bedrijf BHA Strategy, onder leiding van Blake Harris, voormalig stafchef van de gouverneur van Tennessee, Bill Lee (R). Aan de andere kant is Amanda Perl benoemd tot de volgende CEO van de American Society of Human Genetics, met haar ervaring als uitvoerend directeur van de American Thyroid Association.

Connor Murphy is bij Schagrin Associates in dienst getreden als plaatsvervangend directeur overheidszaken nadat hij als wetgevend directeur voor de voormalige vertegenwoordiger Bill Johnson (R-Ohio) had gewerkt en voor senator Joni Ernst (R-Iowa) had gewerkt. Ten slotte is Joe Boddicker advocaat geworden bij de federale en internationale belastinggroep van Alston & Bird, nadat hij eerder had gewerkt als belastingadviseur voor de Senaatscommissie voor Financiën en juridisch griffier voor de Amerikaanse belastingrechtbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER