Fort Smith PD gebruikt My90 Survey Tech om input van de gemeenschap te verzamelen |  Arkansas Democrat-Gazette
Technologie

Fort Smith PD gebruikt My90 Survey Tech om input van de gemeenschap te verzamelen | Arkansas Democrat-Gazette

De inhoud van dit document is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden herdrukt zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Arkansas Democrat-Gazette, Inc. Bovendien is materiaal van de Associated Press auteursrechtelijk beschermd en mag het niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of opnieuw gedistribueerd zonder toestemming. .

Alle tekst, foto’s, grafische afbeeldingen, audio- en/of videomateriaal van Associated Press mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven voor uitzending of publicatie, of direct of indirect op welk medium dan ook worden herverdeeld. Deze materialen mogen alleen voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik op een computer worden opgeslagen.

Associated Press kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, onnauwkeurigheden, fouten of weglatingen in hun materialen of in de verzending of levering van genoemde materialen. Als zodanig zijn zij niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deze problemen. Alle rechten zijn voorbehouden aan zowel Arkansas Democrat-Gazette, Inc. als de Associated Press.

LAAT EEN REACTIE ACHTER