Gavin’s adoptiereis en passie voor technologie: een verhaal van openheid en innovatie
Technologie

Gavin’s adoptiereis en passie voor technologie: een verhaal van openheid en innovatie

Gavin is een 14-jarige jongen die dol is op bowlen bij het Fiesta Fun Family Center in St. George, waar hij vaak naartoe gaat met zijn pleitbezorger voor jeugdverbindingen, Karen Burnette. Gavin zit al drie jaar in een pleeggezin en is open over zijn reis en zijn wens om geadopteerd te worden. Hij is op zoek naar een tweeoudergezin waar hij het enige of jongste kind is, en zijn ideale gezin zou zijn interesses in wetenschap en technologie, visserij en een mogelijke toekomstige carrière in het leger ondersteunen.

Gavin houdt van bowlen en geniet van het gevoel de bal over de baan te gooien en te zien hoe hij tegen de pinnen botst. Hij is een slimme, grappige en knuffelige tiener die graag een eeuwig gezin wil hebben waar hij zich veilig en gesteund kan voelen. Hij heeft sterke interesses in wetenschap en technologie, waaronder safe cracking, drone-vliegen en videogames. Hij heeft ook een passie voor militaire uitrusting en wapens en heeft zichzelf een beetje Russisch geleerd.

Gavin verlangt naar een echt gezin en probeert anderen te vertrouwen, nadat hij zo lang alles zelf heeft moeten uitzoeken. Hij wil geadopteerd worden en is op zoek naar een gezin dat hem zal steunen, aanmoedigen en helpen nieuwe interesses te ontwikkelen. Een van zijn doelen is om tijdens een visreis een vis te vangen, en hij wil graag een familie vinden die hem wil steunen bij het bereiken van dit doel.

Voor meer informatie over Gavin en hoe u hem kunt helpen zijn eeuwige familie te vinden, kunt u zijn profiel op de Raise the Future-website bezoeken en contact met hen opnemen via 801-265-0444.

LAAT EEN REACTIE ACHTER