Gemeenschapsbijeenkomst gehouden om de gezondheids- en milieueffecten van het Brent Spence Bridge-project te bespreken
Nieuws

Gemeenschapsbijeenkomst gehouden om de gezondheids- en milieueffecten van het Brent Spence Bridge-project te bespreken

Ambtenaren in Covington, Kentucky hielden hun tweede bijeenkomst in het Radisson om het Brent Spence Bridge-project met bewoners te bespreken. Vertegenwoordigers van het Ohio Department of Transportation en het Kentucky Transportation Cabinet kwamen dinsdag twee keer bijeen met de lokale bevolking om de impact van het project te bespreken, inclusief de kosten van 3,6 miljard dollar en de toevoeging van een begeleidende brug. Dit was de eerste keer dat ambtenaren bijeenkomsten hielden om het project specifiek met bewoners te bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten werden zorgen geuit over de gevolgen voor het milieu van het project, waarbij bewoners hun zorgen uitten over lucht- en geluidsvervuiling en over de toegenomen verkeersproblemen. Bob Hylan, een lokale bewoner, zei dat het project bedoeld was om een ​​milieu-opofferingszone te creëren, en Lynn Zeoung benadrukte de noodzaak van meer groen en natuurbehoud.

Projectleiders uit beide staten stelden de bewoners gerust door hun plannen bekend te maken om de milieuschade te beperken door het herstel van verloren vegetatie en door het aanleggen van trottoirs en fietspaden op dwarsstraten. Ze vermeldden ook dat sommige delen van de bouw later dit jaar zouden kunnen beginnen. Openbare commentaren op de herziene projectplannen worden tot en met 8 maart geaccepteerd en in mei zal een nieuwe mockup-kaart beschikbaar zijn.

Bewoners werden aangemoedigd om eventuele spel- of grammaticafouten in het verhaal te melden, en om foto’s of video’s van laatste nieuwsverhalen in te dienen. Het auteursrecht voor deze inhoud is voorbehouden aan WXIX.

LAAT EEN REACTIE ACHTER