Genoa wijst bod uit de Premier League op Morten Frendrup af
Sport

Genoa wijst bod uit de Premier League op Morten Frendrup af

Genoa verkocht Radu Dragusin onlangs aan Tottenham Hotspur, maar het lijkt erop dat Morten Frendrup de speler is die nu de aandacht trekt van clubs in het buitenland. Frendrup werd de afgelopen maanden in verband gebracht met een verhuizing naar Milaan en er is nu interesse in de Premier League voor hem gemeld.

Volgens Gianluca di Marzio heeft een Engelse club een bod van € 25 miljoen gedaan op de Deense middenvelder, die een indrukwekkend seizoen 2023/24 speelde. Genoa wil Frendrup graag bij de club houden voor het komende seizoen, aangezien hij wordt gezien als een belangrijke speler in het team van Alberto Gilardino. In het vorige seizoen speelde Frendrup 37 wedstrijden in de Serie A, waarin hij twee doelpunten maakte en vijf assists gaf.

Hoewel Liverpool eerder in verband werd gebracht met Frendrup, blijft de identiteit van de Engelse club die het recente bod deed onbekend. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze transfersaga zich ontvouwt en of Frendrup uiteindelijk een overstap naar het buitenland maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER