Get Ready for the 2023 Masters Tour World Championship!
Nieuws

Get Ready for the 2023 Masters Tour World Championship!

Dit weekend is de laatste Masters Tour van het jaar, waar de toppuntenverdieners van de ladderranglijst van januari tot en met november samen met de kampioenen van de Spring, Summer en Fall Masters Tours een confrontatie aangaan om hun deel van de prijzenpot van $ 350.000 (USD). . Dit spannende evenement kan exclusief op Twitch en YouTube worden bekeken.

Het toernooi vindt plaats van zaterdag 16 december tot en met zondag 17 december om 9.00 uur PDT (18.00 uur CEST) en zal een 4-deck, best-of-5 Conquest-format bevatten met een verbod. Op dag 1 zijn er 8 spelers verdeeld over twee groepen, waarbij de top 2 van elke groep doorgaat naar de finale. Dag 2 zal een top 4 Single Elimination Bracket bevatten.

Er zijn ook mogelijkheden voor kijkers om maximaal twee Badlands-pakketten te verdienen terwijl ze het hele weekend op Twitch kijken. Het evenement zal worden becommentarieerd door een team van ervaren casters, waaronder Dragonrider, Edelweiss, Lorinda, Raven, Sottle en TJ.

De spelers die aan het toernooi deelnemen zijn onder meer de herfstkampioen PocketTrain, de zomerkampioen gyu, de lentekampioen levik en puntenverdieners uit de regio’s Amerika, Europa en Azië-Pacific, evenals algemene puntenverdieners.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en inhoud van Hearthstone Esports op de Hearthstone-website en Twitter. Veel succes, veel plezier en we zien je in de Tavern!

LAAT EEN REACTIE ACHTER