Gezondheidskliniek wordt in augustus geopend ter ondersteuning van het PCSSD-initiatief ter verbetering van de dagelijkse aanwezigheid
Nieuws

Gezondheidskliniek wordt in augustus geopend ter ondersteuning van het PCSSD-initiatief ter verbetering van de dagelijkse aanwezigheid

Het doel om zieke leerlingen te helpen is een prioriteit voor het speciale schooldistrict van Pulaski County. Het afgelopen schooljaar werd het district geconfronteerd met een verzuimprobleem, waarbij de gemiddelde dagelijkse aanwezigheid schommelde tussen 95 en 96% tijdens de Attendance Awareness Month in september.

Als reactie op deze uitdagingen implementeert het district nieuwe maatregelen om de afwezigheid van studenten aan te pakken en de aanwezigheidspercentages te verbeteren. Dit omvat onder meer het bieden van extra ondersteuning aan leerlingen die ziek zijn of met andere uitdagingen worden geconfronteerd die van invloed zijn op hun vermogen om regelmatig naar school te gaan.

Om het bewustzijn te vergroten en de deelname van studenten te bevorderen, organiseert het district aankomende evenementen die zich richten op het betrekken van gezinnen en de gemeenschap bij hun inspanningen om het succes van studenten te ondersteunen. Door samen te werken wil het Pulaski County Special School District een ondersteunende omgeving creëren voor alle studenten en hen helpen obstakels voor deelname te overwinnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER