Technologie

Gilberto Segura treedt toe tot PGLS als VP Technology en versterkt de uitbreiding van het leiderschapsteam

Piedmont Global Language Solutions (PGLS) heeft Gilberto Segura aangesteld als nieuwe Vice President of Technology. Met uitgebreide ervaring in technologisch leiderschap, zowel binnen als buiten de taaldienstensector, zal Gilberto een cruciale rol spelen bij het bevorderen van de inzet van PGLS om strategische taaloplossingen aan zijn klanten te bieden. CEO van PGLS, Mohamed Hussein, uitte zijn opwinding over de benoeming van Gilberto en benadrukte de positie van PGLS als leider op het gebied van technologie en diensten. De expertise en begeleiding van Gilberto zullen een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van de inspanningen van PGLS op dit gebied.

De benoeming van Gilberto Segura komt op een cruciaal moment omdat technologische vooruitgang invloed blijft uitoefenen op de manier waarop taaldienstenbedrijven opereren. In het snel evoluerende landschap van vandaag gebeurt innovatie in een ongekend tempo. Onder leiding van Gilberto zal PGLS zijn routekaart voor productontwikkeling versnellen, met als doel alomvattende, veilige oplossingen te bieden die zich aanpassen aan veranderingen in communicatietrends. Deze benoeming maakt deel uit van de groeistrategie van PGLS en haar inzet om haar aanbod van taaloplossingen uit te breiden.

Eerder dit jaar kondigde PGLS de benoeming aan van drie andere vice-presidenten in het executive team: Kenneth Anders, John Redd en Scott Swanson. Nu Gilberto Segura toetreedt als vierde vice-president, toont PGLS zijn vastberadenheid om zijn groei voort te zetten en taaloplossingen van hoge kwaliteit aan zijn klanten te leveren.

PGLS is een gerenommeerde leverancier van vertaal-, tolk- en taaltrainingsoplossingen en biedt diensten aan in meer dan 200 talen en regionale varianten. PGLS, met het hoofdkantoor in de regio Washington DC en teamleden verspreid over vijf continenten, is een bedrijf dat voor 100% eigendom is van een minderheidsgroep en unieke, schaalbare oplossingen biedt om de mondiale missies van zijn partners te bevorderen. Voor meer informatie kunt u terecht op pgls.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER