Global Defense Technology 145: de rol van korvetten en OPV’s
Technologie

Global Defense Technology 145: de rol van korvetten en OPV’s

Deze nieuwste uitgave van Global Defense Technology biedt u opnieuw alle inzichten en analyses in de technologieën, het beleid en de beïnvloedende factoren in de defensieruimte.

De groei van de mondiale markt voor oppervlakteschepen in de afgelopen jaren werd aangedreven door een aantal factoren, zoals de herkapitalisatie van de vloot en de noodzaak om de Chinese ambities in de Zuid- en Oost-Chinese zeeën te beperken. Terwijl de aandacht zich richt op de ontwikkeling van dure producten zoals vliegdekschepen, zijn het de bescheiden OPV en het korvet die belast zullen worden met de meeste maritieme veiligheidsoperaties aan de kust, in deze regio en daarbuiten.

Elders, in het luchtdomein, zorgt de tripartiete ontwikkeling van het GCAP-programma ervoor dat Groot-Brittannië, Italië en Japan proberen een echt gevechtsplatform van de volgende generatie te ontwikkelen, mogelijk tot aan de geroemde zesde generatie luchtgevechtsvliegtuigen.

Krijg toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsprofielen op de markt, mogelijk gemaakt door GlobalData. Bespaar uren aan onderzoek en verkrijg concurrentievoordeel.

Of je nu desktop, tablet of smartphone bent, je kunt het magazine gratis online lezen. Mis ook het laatste inzicht van ons team over de oorlog in Oekraïne niet, waaronder een exclusief interview met Lord Hannay waarin een rapport van de commissie Europese zaken van het Britse House of Lords wordt besproken over de reactie van Groot-Brittannië en de EU op de Russische invasie van zijn buurland.

Bovendien zal het Australische REDSPICE-initiatief middelen ter beschikking stellen om cyberdreigingen het hoofd te bieden, waaronder door AI mogelijk gemaakte slechte actoren, maar het bemannen van de inzet voor cyberbeveiliging zal hindernissen moeten overwinnen. Lees voor dit alles en meer, op zee en in de lucht, verder en volg de laatste ontwikkelingen @DefenceTech_Mag.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsoverzicht! Geef uw bedrijf een voorsprong met onze toonaangevende branche-inzichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER