Green Science Alliance introduceert nieuwe biologisch afbreekbare gelnagels gemaakt van plantaardige materialen
Nieuws

Green Science Alliance introduceert nieuwe biologisch afbreekbare gelnagels gemaakt van plantaardige materialen

Green Science Alliance Co., Ltd., een startend bedrijf opgericht door Dr. Ryohei Mori, heeft een baanbrekende ontwikkeling doorgemaakt in de cosmetica-industrie. Ze hebben plantaardige veganistische gelnagels gemaakt met de handelsmerknaam ‘Re:soil’. Het innovatieve product is ontworpen om biologisch af te breken en terug te keren naar de bodem, in lijn met het doel van het bedrijf om chemische producten op basis van aardolie en fossiele brandstoffen te vervangen door natuurlijke plantaardige biomassa-alternatieven.

De veganistische gelnagels kunnen worden uitgehard met behulp van UV- of LED-lampen, vergelijkbaar met traditionele van aardolie afgeleide gelnagels. De eerdere innovaties van Dr. Mori omvatten biologisch afbreekbare nagellak op waterbasis, veganistische nagellak, veganistische nagellakremover en plantaardige veganistische kunstmatige nageltips. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke plantaardige biomassa, waarbij sommige samenstellingen voor 100% op biomassa zijn gebaseerd.

De plantaardige vegan gelnagels ontwikkeld door Green Science Alliance Co. bevatten ongeveer 22-24% veganistische componenten. Daarnaast heeft het bedrijf kunstnageltips ontworpen die volledig zijn gemaakt van plantaardig materiaal, waardoor het de eerste in zijn soort ter wereld is.

De ontwikkeling van plantaardige veganistische gelnagels markeert een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzame en milieuvriendelijke cosmetica. Door hernieuwbare plantaardige biomassa te gebruiken, wil Green Science Alliance Co. een revolutie teweegbrengen in de industrie door consumenten een milieubewust alternatief te bieden voor bestaande op aardolie gebaseerde producten. Deze innovatieve aanpak toont de toewijding van het bedrijf aan het bevorderen van een groenere toekomst en onderstreept het potentieel van plantaardige materialen in verschillende toepassingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER