Greg Lewis wordt geïnterviewd voor de positie van offensieve coördinator door Saints
Sport

Greg Lewis wordt geïnterviewd voor de positie van offensieve coördinator door Saints

Greg Lewis, de wide receivers-coach van de Ravens, komt in aanmerking voor de positie van aanvallende coördinator bij de Saints. Volgens Tom Pelissero van NFL Media zal Lewis dinsdag worden geïnterviewd voor de functie, terwijl de Saints de vacature van Pete Carmichael willen vervullen. Lewis, die eerder als wide receiver speelde in de NFL, voltooide onlangs zijn eerste seizoen bij de Ravens. Daarvoor bracht hij zes seizoenen door in de staf van Andy Reid in Kansas City, waar hij werkte met zowel running backs als receivers en bijdroeg aan twee Super Bowl-overwinningen.

Als Lewis de baan bij de Saints zou krijgen, zou dit voor hem een ​​terugkeer naar het team betekenen. Hij had zijn eerste NFL-coachingbaan als aanvallende assistent van Sean Payton in 2015, waardoor deze potentiële kans een soort thuiskomst werd voor Lewis.

Lewis’ ervaring als speler en coach in de NFL maakt hem een ​​sterke kandidaat voor de positie van aanvallende coördinator bij de Saints. Zijn eerdere werk met zowel running backs als receivers, evenals zijn bekendheid met de Saints-organisatie, zouden hem ideaal kunnen maken voor de rol. Als hij zou worden aangenomen, zou dit zijn opwaartse traject in de coachingwereld voortzetten en hem de kans bieden om een ​​aanzienlijke impact te hebben op de aanvallende strategie van de Saints.

LAAT EEN REACTIE ACHTER