Greg Van Roten brengt een bezoek aan de Seahawks
Sport

Greg Van Roten brengt een bezoek aan de Seahawks

John Schneider, algemeen directeur van Seahawks, heeft onlangs de aanvalslinie in het binnenland aangemerkt als een belangrijke behoefte voor het team. Hij zei dat ze opties in zowel het ontwerp als het vrije agentschap zouden overwegen om aan deze behoefte te voldoen. Hoewel de draft nog een paar weken duurt, onderzoeken de Seahawks actief de opties voor vrije spelers. Eén van die opties is veteraan-guard Greg Van Roten, die woensdag een ontmoeting heeft met het team.

Vorig seizoen startte Van Roten elke wedstrijd voor de Raiders op basis van een contract voor één jaar. Gedurende zijn carrière heeft hij ook startrollen gehad bij de Bills, Jets en Panthers nadat hij in 2012 als undrafted free agent bij de Packers in de competitie kwam. Daarnaast zijn er berichten geweest over mogelijke interesse in Laken Tomlinson en Cody Whitehair, maar tot nu toe hebben ze Seattle niet bezocht.

De Seahawks zijn duidelijk gefocust op het versterken van hun binnenlandse aanvalslinie door middel van vrije keuzevrijheid, en de ontmoeting met Van Roten is een duidelijke indicatie van hun inzet om vóór het ontwerp in deze behoefte te voorzien. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze potentiële bewegingen zich zullen uiten en hoe ze de prestaties van het team in het komende seizoen zullen beïnvloeden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER