GTA 6 verschijnt in de herfst van 2025.
Technologie

GTA 6 verschijnt in de herfst van 2025.

De langverwachte Grand Theft Auto 6, een actie-avonturenspel dat spelers meeneemt naar de iconische Vice City, zal volgens een rapport van The Verge in de herfst van 2025 verschijnen. Take-Two Interactive, het bedrijf achter de game, maakte in een financieel rapport bekend dat de releasedatum is teruggebracht tot de herfst van het volgende jaar. Hoewel de exacte releasedatum nog onbekend is, werd de game vijf maanden geleden officieel aangekondigd.

President en CEO van Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, sprak zijn vertrouwen uit in het leveren van een vermakelijke ervaring door Rockstar Games met GTA 6 en zei dat hun verwachtingen voor de commerciële impact van de game hooggespannen zijn. De game speelt zich af in Leonidas, Rockstars interpretatie van Florida, met een sterke focus op Vice City, dat lijkt op Miami. GTA 6 zal met name een vrouwelijke hoofdrolspeler bevatten met elementen uit het Bonnie en Clyde-verhaal.

De vrouwelijke hoofdrolspeler van het spel, Lucia, wordt in de aankondiging geïntroduceerd als een personage wiens criminele activiteiten haar naar de gevangenis leiden. De game belooft een nieuw perspectief te bieden met deze nieuwe hoofdrolspeler. Naast het gamenieuws wordt ook een lijst met verschillende websites en artikelen met betrekking tot gaming en andere onderwerpen aangeboden. Van cheats in Apex Legends tot make-upbenodigdheden, de inhoud omvat een scala aan interesses en bronnen. Daarnaast zijn er vermeldingen van islamitische scholen, tips voor tuinieren en privacybeleid, waarin een breed scala aan onderwerpen wordt belicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER