Half Marathon Training: A Look Into the World of Dedicated Runners
Nieuws

Half Marathon Training: A Look Into the World of Dedicated Runners

In deze aflevering van The Amazing Runner's World Show bespraken Aly en Jeff de vraag hoe lang je op maximale hartslag moet rennen en deelden ze tips over hoe je je eigen maximale hartslag kunt bepalen. Ze werden ook vergezeld door nieuwsredacteur Theo Kahler, die de Brooklyn Half als training leidde en waardevolle inzichten opdeed voor zijn aanstaande herfstmarathon. Bovendien was er op Reddit een controverse over de voedingswaarde van hardloopgels die werd besproken. RW+ leden kunnen de volledige aflevering hieronder bekijken.

In de vorige aflevering probeerde Aly de Runner's World What to Wear-tool uit, die het proces van laagjes voor hardlopers vereenvoudigt. Gezondheids- en fitnessredacteur Natascha Grief sloot zich bij Aly aan om de 10 essentiële oefeningen voor hardlopers en een krachttrainingsplan van 16 weken speciaal voor marathonlopers te bespreken. Jeff gaf een overzicht van de Hoka Skyward X, een innovatieve supertrainer met Pebax-schuim en een koolstofvezelplaat. RW+ leden hebben nu toegang tot de volledige aflevering.

Jeff, Runner-in-Chief voor Runner's World, is verantwoordelijk voor het toezicht op de schoenen- en uitrustingsdekking van het merk. Met ruim tien jaar ervaring in het testen en reviewen van schoenen wordt hij gezien als schoenenexpert. Alleen al in 2017 testte Jeff 285 verschillende paar schoenen, waarbij hij 257 dagen lang elke dag een ander model droeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER