Hanna Andersson benoemt Mike Frazzini tot Chief Technology Officer
Technologie

Hanna Andersson benoemt Mike Frazzini tot Chief Technology Officer

Hanna Andersson, een populair kinderkledingmerk, heeft onlangs Mike Frazzini aangesteld als nieuwe Chief Technology Officer. In zijn nieuwe rol zal Frazzini verantwoordelijk zijn voor het leiden van de strategie voor technologische vooruitgang van het bedrijf, terwijl het bedrijf blijft groeien. Hij rapporteert rechtstreeks aan CEO Aimée Lapic en zal zich richten op de ontwikkeling van technologie voor e-commerce, marketing en back-end-activiteiten zoals data-infrastructuur en tech-governance.

Met meer dan 25 jaar leiderschapservaring in verschillende technologiesectoren is Frazzini verheugd om samen te werken met het Hanna Andersson-team om het bedrijf verder op te schalen en groeidoelstellingen te bereiken. Tot zijn vorige functies behoorden onder meer die van Technology Chief of Staff bij FTD en Chief of Data Science and Insights Products bij Iterate.ai. Daarnaast was hij CTO en SVP Operations bij eBags.com, waar hij een sleutelrol speelde bij het stimuleren van de groei en het ondersteunen van overnames door bedrijven als Zappos en Samsonite.

Aimée Lapic uitte haar enthousiasme over de toetreding van Frazzini tot het executive team, waarbij hij zijn visionaire leiderschap en technologische vaardigheden benadrukte. Hanna Andersson, opgericht in 1983, is een direct-to-consumer duurzaam kinderkledingmerk dat een breed scala aan producten aanbiedt voor kinderen van pasgeborenen tot 12 jaar oud. Het bedrijf blijft innoveren en groeien onder leiding van Frazzini, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van hun technologische capaciteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER