Hardee's en Carl's Jr. benoemen nieuwe Chief Technology and Growth Officer
Technologie

Hardee's en Carl's Jr. benoemen nieuwe Chief Technology and Growth Officer

CKE Restaurant Holdings, het moederbedrijf van Carl's Jr. en Hardee's, heeft de benoeming aangekondigd van Justin Falciola als Chief Technology and Growth Officer. In deze rol zal Falciola zich richten op het afstemmen van bedrijfsdoelen op informatietechnologie, digitale strategie en bedrijfsvoering. Hij zal ook leiding geven aan de implementatie van nieuwe technologieën ter ondersteuning van de digitale evolutie van loyaliteitsprogramma's en digitale kanalen voor zowel first-party als third-party platforms.

Max Wetzel, CEO van CKE Restaurants, uitte zijn enthousiasme over de toetreding van Falciola tot de organisatie en verklaarde dat zijn uitgebreide ervaring met het leiden van analytische, digitale en IT-teams van groot belang zal zijn bij het stimuleren van de digitale groei voor zowel Carl's Jr. als Hardee's. Falciola komt naar CKE vanuit Papa John's International, waar hij werkte als Chief Insights and Technology Officer.

Falciola brengt ook ervaring met zich mee uit functies bij Humana, Fifth Third Bank en JPMorgan Chase. Toen hij bij CKE Restaurants kwam, uitte Falciola zijn enthousiasme voor het helpen van de iconische merken Carl's Jr. en Hardee's om hun zakelijke doelstellingen te bereiken door middel van technologie en om de gastervaring te verbeteren.

Met een netwerk van franchisenemers exploiteert Carl's Jr. meer dan 1.000 restaurants in de VS en is hij aanwezig in 24 landen over de hele wereld. Op dezelfde manier exploiteert Hardee's ongeveer 1.600 restaurants in de VS en 13 landen over de hele wereld. De benoeming van Falciola komt op een cruciaal moment voor beide merken, omdat ze werken aan het benutten van technologie om groei te stimuleren en de algehele gastervaring te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER