Sport

Haylee Pruse: laatste updates over nieuws, sport en vacatures

Haylee Pruse is een senior op Kamehameha Schools Maui. Ze heeft een GPA van 4.0 en is actief betrokken bij schoolclubs zoals Hawaiian Ensemble en ASKSM. Haylee doet ook aan de volleybalsport en houdt in haar vrije tijd van jagen en kamperen. In de toekomst is ze van plan Milieustudies of Natuurwetenschappen te gaan studeren en hoopt ze te blijven sporten.

Een van de dingen die Haylee leuk vindt aan volleybal is de kans die het haar geeft om sterke relaties op te bouwen met haar teamgenoten en coaches. Ook de competitieve sfeer op spelavonden vindt ze een van de leukste aspecten van de sport. Als atleet heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om een ​​sterke mindset te hebben en altijd hoge doelen voor zichzelf te stellen.

Het is belangrijk op te merken dat de Sports Spotlight-profielen worden geselecteerd door schoolbestuurders en atletiekfunctionarissen van middelbare scholen in Maui County. De profielen worden samengesteld door de reclameafdeling van The Maui News. Ter ere van elke student-atleet doneren Alexander en Baldwin $ 200 aan de atletiekprogramma’s van hun middelbare school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER