Held van de gezondheidszorg: Dr. Jennifer Baldwin, CHA
Nieuws

Held van de gezondheidszorg: Dr. Jennifer Baldwin, CHA

Dr. Jennifer Baldwin van UConn Health is uitgeroepen tot een gezondheidszorgheld van de Connecticut Hospital Association 2024 vanwege haar belangrijke bijdragen aan het ziekenhuisprogramma en de algemene patiëntenzorg. Als directeur ziekenhuisgeneeskunde speelde Baldwin een sleutelrol bij het uitbreiden van het ziekenhuisprogramma en het creëren van een succesvol nachtelijk programma om het toenemende aantal avondpatiënten aan te pakken. Ze werd ook geprezen om haar leiderschap tijdens het hoogtepunt van de COVID-crisis, waar ze de ziekenhuisafdeling effectief bemande en indien nodig aanvullende klinische verantwoordelijkheden op zich nam.

De nominatie van Baldwin benadrukte haar toewijding aan het opleiden van bewoners en medische studenten, evenals haar inzet voor patiëntveiligheid. Haar inspanningen bij het ontwikkelen van een cultuur van veiligheid en hoge betrouwbaarheid in het John Dempsey Hospital hebben nationale onderscheidingen opgeleverd. Dit jaar nomineerde elk ziekenhuis dat lid is van de CHA een Gezondheidszorgheld om de uitzonderlijke bijdragen van gezondheidswerkers aan hun vakgebied en de gemeenschap te erkennen.

Als reactie op het ontvangen van de Healthcare Hero Award uitte Baldwin haar dankbaarheid en prees haar collega's bij UConn Health voor hun harde werk en toewijding aan het verbeteren van de patiëntresultaten. Ze benadrukte dat het werken met medelevende individuen die streven naar voortdurende verbetering haar werk zinvol maakt en UConn Health in staat stelt zorg van de hoogste kwaliteit aan alle patiënten te bieden. Baldwin is in 2004 afgestudeerd aan de UConn School of Medicine.

De jaarlijkse bijeenkomst van de CHA omvatte een viering van helden uit de gezondheidszorg, waarbij de winnaars een proclamatie ontvingen van het kantoor van gouverneur Lamont, waarin hun uitmuntende leiderschap en professionele prestaties in de gezondheidszorgsector werden erkend. In de proclamatie werden de genomineerden geprezen vanwege hun uitmuntendheid en buitengewone dienstbaarheid aan de gemeenschap, de organisatie en de staat Connecticut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER