Henan Shijia Photons Technology rapporteert lager dan verwachte winsten voor het volledige jaar 2023
Technologie

Henan Shijia Photons Technology rapporteert lager dan verwachte winsten voor het volledige jaar 2023

Henan Shijia Photons Technology (SHSE:688313) rapporteerde zijn resultaten voor het volledige jaar 2023, met een omzet van CN¥754,6 miljoen, een daling van 17% ten opzichte van het voorgaande jaar. Het bedrijf rapporteerde ook een nettoverlies van CN¥47,7 miljoen, een aanzienlijke daling ten opzichte van de CN¥64,3 miljoen winst van het voorgaande jaar. De winst per aandeel bedroeg een verlies van CN¥0,10, vergeleken met een winst van CN¥0,14 vorig jaar.

Kijkend naar de winst- en omzetgroei voor het bedrijf, laten de cijfers voor de afgelopen twaalf maanden een daling van de omzet en winst zien vergeleken met het voorgaande jaar. De omzet lag 22% lager dan de schattingen van analisten, wat wijst op een trager groeitempo. Ook de winst per aandeel bleef achter bij de verwachtingen van analisten. Er wordt echter voorspeld dat de omzet de komende twee jaar gemiddeld met 27% per jaar zal groeien, vergeleken met een groeivoorspelling van 23% voor de halfgeleiderindustrie in China.

De prestaties van de Chinese halfgeleiderindustrie waren positief: de aandelen van het bedrijf stegen met 21% ten opzichte van een week geleden. Voordat u een beslissing neemt, is het belangrijk om de risico’s te overwegen die gepaard gaan met investeren in Henan Shijia Photons Technology. Er is een waarschuwingssignaal ontdekt en het is belangrijk om een ​​grondige risicoanalyse uit te voeren voordat u verdergaat.

Als u geïnteresseerd bent in het begrijpen van de waardering van Henan Shijia Photons Technology, raden we u aan een uitgebreide analyse te bekijken die schattingen van de reële waarde, risico’s en waarschuwingen, dividenden, transacties met voorkennis en financiële gezondheid omvat. Geef gerust feedback op het artikel of neem direct contact op voor meer informatie. Houd er rekening mee dat de inhoud van Simply Wall St gebaseerd is op historische gegevens en voorspellingen van analisten, en niet bedoeld is als financieel advies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER