Nieuws

herschrijf deze titel Collin Lee Benoemd tot SAIC’s VP Business Development for Space

Collin Lee heeft de rol van vice-president ruimtevaartbedrijfsontwikkeling op zich genomen bij Science Applications International Corp. (NYSE: SAIC), maakte hij dinsdag via LinkedIn bekend. Lee werkte eerder als VP van inlichtingensystemen bij het missiesystemenbedrijf van General Dynamics (NYSE: GD) en was gedurende vijf van zijn 23-jarige carrière bij de dochteronderneming, die draaide om bedrijfsadvies, defensie en inlichtingen.

Na het behalen van een bachelordiploma in openbaar bestuur aan de James Madison University, trad hij in dienst bij PricewaterhouseCoopers als senior consultant. Later kreeg hij een soortgelijke post bij Booz Allen Hamilton (NYSE: BAH) in 2003.

Lee werd in mei 2007 wetgevend liaison bij het bureau van de directeur van de nationale inlichtingendienst. Hij bleef ruim vier jaar bij ODNI voordat hij werd benoemd tot directeur wetgevende zaken bij de Nationale Veiligheidsraad.

Hij begon zijn termijn bij GDMS als directeur strategie en bedrijfsontwikkeling. Hij werd ook benoemd tot directeur van de Frontiers-incubator voor ruimtetechnologie van het bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER