Nieuws

herschrijf deze titel Online informatiesessie voor verpleegkundigen-vroedvrouwen en verpleegkundigen in de gezondheidszorg voor vrouwen

Er is veel vraag naar verpleegkundigen met een MSN-diploma (Master of Science in Nursing) en ze leveren evidence-based zorg in een groot aantal verschillende specialismen. Naast praktische toepassingen opent de MSN-graad ook de deur voor afgestudeerden om een ​​Doctor of Nursing Practice (DNP), PhD of DNP/PhD-graad te behalen.

Op de Case Western Reserve University zal er tijdens een komende online informatiesessie de gelegenheid zijn om meer te leren over de MSN-verpleegkundig-verloskunde- en vrouwengezondheidsverpleegkundigen van de Frances Payne Bolton School of Nursing. Deze virtuele vraag- en antwoordsessie, die wordt gehouden op dinsdag 14 november van 12.00 uur tot 13.00 uur, zal worden geleid door Leslie Stroud, het hoofdfaculteitlid van het verpleegkundig-vroedkundeprogramma. Andere leden van het inschrijvings- en wervingsteam van de verpleegschool zullen ook aanwezig zijn om eventuele vragen van de aanwezigen te beantwoorden.

Wie meer wil weten, kan zich inschrijven voor de bijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER