Het aandeel Micron Technology Inc. presteert slechter dan de markt en daalt woensdag
Technologie

Het aandeel Micron Technology Inc. presteert slechter dan de markt en daalt woensdag

Woensdag daalden de aandelen van Micron Technology Inc. met 0,46% naar $86,66. Dit gebeurde op een zeer positieve handelsdag voor de aandelenmarkt. De S&P 500 Index steeg 0,14% naar 4.781,58 en de Dow Jones Industrial Average steeg 0,30% naar 37.656,52. De daling van de aandelenkoers zorgde voor een driedaagse winning streak voor Micron Technology Inc. Het bedrijf sloot op $1,21 onder het hoogste punt in 52 weken van $87,87, dat het op 26 december bereikte.

Het handelsvolume voor Micron Technology Inc. bedroeg woensdag 9,2 miljoen, wat 4,6 miljoen lager was dan het 50-daagse gemiddelde volume van 13,8 miljoen. Het is vermeldenswaard dat dit verhaal automatisch is gegenereerd door Automated Insights, met behulp van gegevens van Dow Jones en FactSet.

Deze daling van de aandelenkoers vond plaats op een dag waarop de totale aandelenmarkt winst boekte. De positieve prestatie van de S&P 500 Index en de Dow Jones Industrial Average staat in contrast met de daling van de aandelenkoers van Micron Technology Inc. Ondanks deze daling had het bedrijf de dag ervoor een hoogtepunt in 52 weken bereikt. Bovendien was het handelsvolume voor het bedrijf lager dan het 50-daagse gemiddelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER