Het Apple Device Repair Lab van de veiligheidstroepen
Technologie

Het Apple Device Repair Lab van de veiligheidstroepen

De CEO van de iStore-keten, Haim Zagouri, verwoordt het doel van het bedrijf om een ​​persoonlijke en toegankelijke service te bieden aan klanten die vaak van huis zijn. De iStore-keten, een officiële partner en marketeer van Apple-producten in Israël, heeft een laboratorium en een klantenserviceteam exclusief gewijd aan de mannen en vrouwen van de veiligheidstroepen, die reparatie- of vervangingsdiensten voor Apple-producten aanbieden.

Daarnaast introduceert de iStore-keten een nieuw platform waarmee klanten gratis een diagnose van hun Apple-producten kunnen stellen en officiële laboratoriumdiensten van Apple kunnen ontvangen zonder dat ze hun huis of kantoor hoeven te verlaten. Met behulp van het officiële diagnoseplatform van Apple zal iStore klanten informatie verstrekken over de technische staat van hun apparaten en opties bieden om de garantie te verlengen of hun producten te repareren.

Met het iStoreCare-platform hebben klanten toegang tot uitgebreide informatie over hun apparaten voordat ze deze naar het servicelaboratorium sturen, inclusief garantiestatus en reparatietijden. Er is een koeriersdienst beschikbaar om de apparaten op te halen, waardoor een snelle en professionele service aan huis mogelijk is. Klanten hebben ook de mogelijkheid om via het platform een ​​inruilaanbieding voor hun oude apparaten te ontvangen en nieuwe producten te kopen.

Over het geheel genomen streeft de iStore-keten ernaar om zijn klanten gemakkelijke en persoonlijke service te bieden, vooral degenen die bij de veiligheidstroepen werken en vaak van huis zijn. Het nieuwe platform biedt een naadloze manier om Apple-producten te diagnosticeren, repareren en upgraden zonder dat je een fysieke winkel hoeft te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER