Sport

Het Boston-golfteam van Rory McIlroy zal te zien zijn in de TGL-serie op NBC Sports

ESPN is de officiële omroeporganisatie voor TGL, de nieuwe, met technologie doordrenkte golfcompetitie onder leiding van Tiger Woods en Rory McIlroy, waarvan de wedstrijden op 9 januari 2024 beginnen. Een NBC-filiaal zal echter een docuserie uitzenden over een van de zes teams. .

NBC Sports Next, een onderdeel van NBC Sports, zal begin 2024 een docuserie streamen met de titel “The Making of a Boston Sports Team”. Deze serie volgt McIlroy en zijn teamgenoten Keegan Bradley, Adam Scott en Tyrrell Hatton in de nieuwe competitie. eerste jaar. De docuseries zullen beschikbaar zijn via NBC Sports Next, Peacock en het New England Sports Network (NESN).

Bovendien hebben NBC Sports Next en zijn GolfNow-product een meerjarige samenwerking gevormd met Boston Common Golf. Deze samenwerking biedt exclusieve sponsormogelijkheden via het team en biedt VIP-ervaringen voor klanten. McIlroy is als aanvoerder van Boston Common Golf ook mede-oprichter van GolfPass, een digitaal golflidmaatschapsprogramma onder de vleugels van NBC Sports Next.

Mark Lev, president en CEO van Boston Common Golf, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking met GolfNow en de mogelijkheid om via hun nieuwe team boeiende inhoud naar fans te brengen. Hij zei dat de docuseries over de formatie van het team de hoeksteen zullen vormen van deze samenwerking, en dat er nog veel meer zal volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER