Het Chinese digitale transformatiebedrijf Youxin Technology verhoogt het aandelenaanbod met 15% ter voorbereiding op een Amerikaanse beursintroductie van $9 miljoen
Technologie

Het Chinese digitale transformatiebedrijf Youxin Technology verhoogt het aandelenaanbod met 15% ter voorbereiding op een Amerikaanse beursintroductie van $9 miljoen

Youxin Technology, een Chinese leverancier van digitale transformatiesoftware en -diensten voor retailers, heeft de voorgestelde dealomvang voor zijn aanstaande beursintroductie vergroot. Het bedrijf, gevestigd in Guangzhou, China, is nu van plan om $9 miljoen op te halen door 2,3 miljoen aandelen aan te bieden voor $4 per stuk. Dit is een stijging ten opzichte van de eerder geplande uitgifte van 2 miljoen aandelen tegen dezelfde prijs. Met deze herziene voorwaarden zal Youxin Technology 15% meer opbrengsten genereren dan eerder verwacht.

Naast de aandelen die door het bedrijf worden aangeboden, hebben verkopende aandeelhouders ook 1,9 miljoen aandelen geregistreerd via een afzonderlijk wederverkoopprospectus. Youxin richt zich op het leveren van software-as-a-service (SaaS) en platform-as-a-service (PaaS)-oplossingen om middelgrote retailers te helpen digitale transformatie te ondergaan. Het bedrijf genereert voornamelijk inkomsten uit professionele diensten en betaalkanaaldiensten. In het boekjaar 2022 had Youxin 25 professionele dienstverleners en 183 betaalkanaaldiensten, met een focus op sectoren als consumptiegoederen, cosmetica en eten en drinken.

Youxin Technology, opgericht in 2018, rapporteerde $ 1 miljoen aan inkomsten voor de twaalf maanden eindigend op 30 september 2023. Het bedrijf is van plan een notering aan de Nasdaq te voeren onder het symbool YAAS, waarbij Univest Securities als enige bookrunner bij de deal fungeert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER