Het Grok AI-model van X heeft nu de mogelijkheid om visuele informatie in verschillende modaliteiten te verwerken, waaronder diagrammen en foto's.
Technologie

Het Grok AI-model van X heeft nu de mogelijkheid om visuele informatie in verschillende modaliteiten te verwerken, waaronder diagrammen en foto's.

Het sociale netwerk X, voorheen bekend als Twitter, heeft onlangs zijn generatieve Artificial Intelligence (AI)-model Grok bijgewerkt met de mogelijkheid om visuele informatie zoals documenten, schermafbeeldingen, diagrammen en foto's te verwerken. Deze update werd aangekondigd nadat het technologiebedrijf vorig jaar voor het eerst zijn 'chatbot' introduceerde, die werd getest met Premium+-abonnees en de mogelijkheid had om realtime antwoorden te geven met een gevoel voor humor dat misschien niet voor iedereen geschikt is.

In maart van dit jaar kondigde X de update aan van het AI-model dat zijn 'chatbot', Grok-1.5, aandrijft. Deze update bracht verbeteringen in het prestatievermogen met zich mee, vooral bij taken die verband hielden met coderen en wiskunde. Nu kan Grok-1.5 grafieken, diagrammen, schermafbeeldingen, grafieken en foto's efficiënter verwerken en beter presteren dan zijn collega's in een nieuwe benchmark genaamd RealWorldQA.

Grok-1.5v zal naar verwachting binnenkort beschikbaar zijn voor testers en gebruikers van de 'chatbot'. X heeft ook plannen genoemd voor aanzienlijke verwerkingsverbeteringen in verschillende modaliteiten zoals afbeeldingen, audio en video in de komende maanden.

Naast de AI-updates bevat de inhoud ook advertenties en informatie over diensten zoals het online kopen van Tramadol en Modafinil zonder recept, evenals paranormale lezingen en filmaanbevelingen. Het bestrijkt een breed scala aan onderwerpen en diensten, waarbij wordt ingespeeld op verschillende interesses en behoeften.

LAAT EEN REACTIE ACHTER