Het huidige sport-tv-programma in Minneapolis, St. Paul en Twin Cities
Sport

Het huidige sport-tv-programma in Minneapolis, St. Paul en Twin Cities

Middelbare schoolevenementen, zoals hockeysecties voor jongens en het staatsworsteltoernooi, worden tegen betaling gestreamd door NSPN. Om toegang te krijgen tot deze livestreams, klik hier voor meer informatie.

Op maandag worden er diverse sportwedstrijden uitgezonden. Op honkbalgebied wordt de Spring Training Matchup tussen Philadelphia en Toronto om 12.00 uur uitgezonden op MLBN. In basketbal omvatten de wedstrijden voor universiteitsheren Duke in NC State op ESPN om 18.00 uur, Texas in Baylor op ESPN om 20.00 uur en Weber St. in Montana St. op ESPNU om 20.00 uur. NBA-wedstrijden die voor maandag gepland staan, zijn onder meer Portland bij de Timberwolves op BSN en 100.3 FM om 19.00 uur, LA Clippers in Milwaukee op NBATV om 19.00 uur en Oklahoma City bij LA Lakers op NBATV om 21.30 uur.

Golffans kunnen maandag om 7.00 uur de PGA Cognizant Classic volgen op GOLF en de Darius Rucker Intercollegiate om 13.30 uur op GOLF. Op voetbalgebied wordt de Premier League-wedstrijd tussen Arsenal en Sheffield United om 14.00 uur vertoond op USA.

Bezoek hun pagina voor sportlivestreams van de Universiteit van St. Thomas. Sportevenementen op middelbare scholen in het grootstedelijk gebied zijn te koop bij Neighborhood Sports Network, terwijl andere games in de staat tegen betaling toegankelijk zijn via het NFHS-netwerk. Collegesporten in de omgeving kunnen worden gestreamd vanaf MIAC, NSIC en UMAC. Extra games kunnen worden bekeken via services zoals ESPN3, ESPN+, BIG+, Peacock, Stadium en FOX Sports.

LAAT EEN REACTIE ACHTER