Het kruispunt van authenticiteit en impact in de kansen van de creatieve economie
Nieuws

Het kruispunt van authenticiteit en impact in de kansen van de creatieve economie

De impact van content van makers op consumenten en adverteerders is de focus geweest van een onderzoek uitgevoerd door IAB in samenwerking met Talk Shoppe. Deze uit meerdere fasen bestaande studie, getiteld The Creator Economy Opportunity: Where Authenticity Meets Impact, omvat kwantitatieve onderzoeken, kwalitatieve interviews en dagelijkse digitale etnografieën.

In het huidige digitale tijdperk is er een merkbare verschuiving richting door makers aangestuurde inhoud, aangezien de consumptie van digitale inhoud snel blijft groeien. Content van makers draagt ​​niet alleen bij aan deze groei, maar loopt ook voorop.

De exponentiële groei van de inhoud van makers toont aan dat makers in staat zijn culturele bewegingen op gang te brengen, trends vrijwel van de ene op de andere dag mainstream te maken en aankoopbeslissingen te beïnvloeden. Als gevolg hiervan biedt de inhoud van makers een aanzienlijke kans op reclame die tastbare resultaten oplevert, en marketeers beginnen dit op te merken.

Om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van het onderzoek, moet men IAB-lid zijn. Dit betekent dat u in dienst bent bij een van de aangesloten bedrijven met een geverifieerd zakelijk e-mailadres. Als u al een IAB Portal-account heeft, kunt u op iab.com een ​​nieuw account aanmaken en dit aan uw bestaande records koppelen. Voor vragen of problemen met betrekking tot de lidmaatschapsstatus worden individuen aangemoedigd contact op te nemen [email protected] Voor assistentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER