Het uitvaartcentrum in Noord-Philadelphia is van plan het na een brand te herbouwen om als familiebedrijf te kunnen blijven opereren
Nieuws

Het uitvaartcentrum in Noord-Philadelphia is van plan het na een brand te herbouwen om als familiebedrijf te kunnen blijven opereren

Een brand woensdagochtend vroeg verwoestte een bijna honderd jaar oud uitvaartcentrum in Noord-Philadelphia. Het Pennick Funeral Home, sinds 1928 aan Montgomery Avenue in Brewerytown gelegen, bleef na de brand verkoold achter. Het establishment was al tientallen jaren een geliefd onderdeel van de gemeenschap, en zijn lange geschiedenis werd nu vertegenwoordigd door de verwoestingen veroorzaakt door de brand.

Shelli Pennick, de derde generatie eigenaar van het uitvaartcentrum, nam het familiebedrijf over dat was opgericht door haar grootmoeder. De brand brak rond 01.30 uur uit met Pennicks 87-jarige moeder en 16-jarige neefje in het huis. Er braken vlammen uit een slaapkamer op de derde verdieping, wat Pennicks neef ertoe aanzette iedereen uit het huis te evacueren. De brandweer heeft de lichamen van de overledene veilig uit de rustruimte van het uitvaartcentrum kunnen halen.

Ondanks de tragedie is Pennick dankbaar dat iedereen veilig naar buiten is gekomen en dat ze de veiligheid van hun dierbaren hebben kunnen garanderen. De steun van de gemeenschap was overweldigend, waarbij velen contact zochten om troost en hulp te bieden. Pennick is vastbesloten om de erfenis die haar familie door de jaren heen heeft opgebouwd, opnieuw op te bouwen en te herstellen. Terwijl het kantoor van de Philadelphia Fire Marshal de oorzaak van de brand onderzoekt, blijft Pennick gefocust op het blijven bieden van steun aan mensen in nood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER