Het verwoestende faillissement van een gerenommeerde managementconsultant
Nieuws

Het verwoestende faillissement van een gerenommeerde managementconsultant

Accedo Austria GmbH, onder leiding van Christoph Edelmann in Neusiedl am See, heeft door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in de sector Fast Moving Consumer Goods (FMCG). Hun expertise en netwerk worden met klanten gedeeld via advies- en implementatiediensten, waaronder bedrijfsontwikkeling, merk- en productontwikkeling, marketing en key accounting. Hun team van doorgewinterde specialisten zet zich in voor het succes van hun klanten.

Helaas heeft Accedo Austria GmbH vanwege omstandigheden buiten hun macht het faillissement aangevraagd bij de regionale rechtbank van Eisenstadt. Het bedrijf noemt het verlies van grote klanten als Metro, Spar en Billa, de hoge inflatie die de inkoopprijzen beïnvloedt, het veranderende consumentengedrag en de verminderde koopkracht als redenen voor hun insolventie. Het economische klimaat heeft het onmogelijk gemaakt om de activiteiten voort te zetten en de sluiting van het bedrijf staat voor de deur.

De schulden van het bedrijf worden geschat op 40.000 euro, voornamelijk verschuldigd aan de bank. In het laatste boekjaar bedroeg het balansverlies 47.900 euro. De activa van het bedrijf omvatten kantoorapparatuur, verpakkingsmateriaal en een klein kassaldo. Ondanks hun inspanningen is het bedrijf in het huidige economische klimaat niet langer duurzaam. De reis van Accedo Austria GmbH komt ongelukkig ten einde nadat ze hun klanten met toewijding en expertise heeft bediend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER