Nieuws

Hillsborough County gaat extra locaties openen om inwoners en ondernemers te helpen die getroffen zijn door Idalia

Volgende week openen het Hillsborough County Office of Emergency Management, het Florida Department of Emergency Management en de Federal Emergency Management Agency (FEMA) een Mobile Disaster Recovery Center en twee tijdelijke gemeentehuislocaties om hulp te bieden aan degenen die getroffen zijn door de orkaan Idalia. De drie nieuwe locaties omvatten een Mobile Disaster Recovery Centre bij de Desoto Park Trail Roundabout in Tampa, een gemeentehuislocatie bij de Town ‘N Country Regional Public Library in Tampa, en een andere gemeentehuislocatie bij het Firehouse Cultural Centre in Ruskin.

Daarnaast zal ook het bestaande Mobile Disaster Recovery Centre op Hillsborough Community College in The Regent in Riverview geopend zijn. Deze locaties staan ​​open voor individuen, gezinnen, bedrijven en non-profitorganisaties die hulp of hulp zoeken bij het invullen van aanvragen nadat ze zijn getroffen door de orkaan Idalia. Vertegenwoordigers van FEMA, Veterans Affairs, de Small Business Administration, juridische diensten en huisvestingshulp zullen ter plaatse zijn om te helpen met aanvragen en vragen te beantwoorden.

Eigenaren en huurders van woningen in Hillsborough County die getroffen zijn door de orkaan Idalia kunnen tot 29 november nog steeds online FEMA-hulp aanvragen. De hulp kan financiële hulp omvatten voor tijdelijke huisvesting, eenvoudige huisreparaties en andere rampengerelateerde uitgaven. Om FEMA-hulp bij rampen aan te vragen, kunnen individuen DisasterAssistance.gov bezoeken, de FEMA-app voor smartphones gebruiken of bellen (800) 621-3362. Telefoonlijnen zijn elke dag geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER